top of page

About

In de Studio
Pj

Dat Limburg heel wat muzikaal talent herbergt hoeft geen betoog. Gevestigde waarden, maar ook aanstormend talent dat zijn plekje in de showbizz spotlights gedecideerd opeist.

Zanger/rapper Pj uit Houthalen is zo’n talent dat al enkele jaren aan de weg timmert en nu met zijn tweede cd KA$$ANOVA hard op de poort klopt.

Was de cd DraaiVer uit 2018 nog een harde rapplaat, dan is KA$$ANOVA een uiting van de creatieve weg die Pj heeft afgelegd om minder rapper en meer volwassen artiest te worden. Uiteraard verloochent hij zijn roots als rapper niet, maar ook zijn zachtere kant krijgt duidelijk een plaats op deze cd. Al blijven de onderwerpen hetzelfde: Pj heeft nog steeds een voorliefde voor vrouwen, geld en mooie auto’s.

Sinds begin augustus 2017 is Pj gestart met het maken van (rap)muziek. Na eerst wat live te hebben mogen uitproberen op de vrije radio's MFY en GRK konden we contact leggen met producer Chahid Farih (o.a. Boef, Lijpe, …).

Half augustus 2017 was het eerst nummer Transport reeds opgenomen. De keuze was toen, onmiddellijk droppen of … We hebben toen de atypische beslissing genomen om alles in het werk stellen voor een album te gaan, 14 nummers geheel in eigen beheer en onder het nieuwe Label O'Cus.

Representation
Label
 
O'Cus
www.ocus.be
Management

 

Ronny Custermans
info@ocus.be

Info & Booking

 

info@ocus.be

+32 485 92 99 70

Subscribe for updates

B - 3530 Houthalen-Helchteren  I  Weg nr Zwartberg 120 b2  I  KBO BE 0475 688 295

bottom of page